Bine ati venit pe www.Eonly.tk
1: Pentru o vizualizare mai buna a forumului
2: Pentru a vedea intregul forum
3: pentru a avea access la linkuri imagini si video
Te rugam sa te inregistrezi, este foarte simplu
Contul nu necesita activare din e-mail.. dureaza doar 10 secunde
Multumim de intelegere Eonly TEAM 
AcasaAcasa  GalerieGalerie  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Dispozitii Finale

In jos 
AutorMesaj
Bogdan
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 117
Puncte : 15925
Reputatie : 1
Data de inscriere : 08/03/2010
Varsta : 31
Localizare : Uricani

MesajSubiect: Dispozitii Finale   Lun Mar 08, 2010 11:12 am


 • Codul rutier - Chestionare Auto

  CAPITOLUL X

  Dispozitii Finale

  Art. 131.
  In desfasurarea activitatilor de prevenire a accidentelor rutiere, politia rutiera poate solicita sprijinul unor asociatii profesionale si al unor conducatori de autovehicule, care consimt sa participe voluntar la acestea, conform legii.

  Art. 132.
  Anual se stabilesc fonduri din bugetul Ministerului Administratiei si Internelor, destinate campaniilor si activitatilor de educatie rutiera.

  Art. 133.
  (1) Modelele indicatoarelor, marcajelor si semnalelor luminoase, precum si semnalele politistilor rutieri sunt prevazute In anexa care face parte integranta din prezenta ordonanta de urgenta.
  (2) Anexa prevazuta la alin. (1) poate fi modificata si completata prin hotarare a Guvernului, pe baza modificarilor si completarilor aduse conventiilor si acordurilor internationale In domeniu, la care Romania este parte.

  Art. 134.
  (1) Prezenta ordonanta de urgenta se aplica Incepand cu data de 1 februarie 2003. Pe aceeasi data se abroga Decretul nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice, cu modificarile ulterioare, republicat In Buletinul Oficial, Partea I, nr. 49 din 28 iunie 1984, precum si orice alte dispozitii contrare prezentei ordonante de urgenta.
  (2) In termen de 30 de zile de la data publicarii Ministerul Administratiei si Internelor va elabora regulamentul de aplicare a prezentei ordonante de urgenta, care se aproba prin hotarare a Guvernului.

  Art. 135.
  In termen de 90 de zile de la publicarea In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, a legii de aprobare a prezentei ordonante de urgenta*), la propunerea Ministerului Administratiei si Internelor, Guvernul va emite hotararea de modificare si completare a Hotararii Guvernului nr. 85/2003 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, denumit regulament In cuprinsul prezentei ordonante de urgenta, care se va publica In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

  ___________ *) Legea nr. 49/2006 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 246 din 20 martie 2006.

  Art. 136.
  In termen de 90 de zile de la publicarea In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, a legii de aprobare a prezentei ordonante de urgenta, ministerele cu atributii In domeniul circulatiei pe drumurile publice vor elabora, vor aproba si vor publica In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, normele de aplicare a prevederilor prezentei ordonante de urgenta, dupa cum urmeaza:
  a) Ministerul Administratiei si Internelor, pentru prevederile art. 15 alin. (4), art. 23 alin. (10), art. 24 alin. (2) si ale art. 83 alin. (4);
  b ) Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, pentru prevederile art. 40 alin. (4);
  c) Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului si Ministerul Administratiei si Internelor, pentru prevederile art. 9 alin. (2) si ale art. 14 alin. (2);
  d) Ministerul Sanatatii Publice, pentru prevederile art. 22 alin. (2), art. 87 alin. (3), art. 88 alin. (2) si ale art. 125 lit. a);
  e) Ministerul Sanatatii Publice si Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, pentru prevederile art. 22 alin. (4) si ale art. 22 alin. (6);
  f) Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Administratiei si Internelor, pentru prevederile art. 23 alin. (5) si (Cool;
  g) Ministerul Apararii si Ministerul Administratiei si Internelor, pentru prevederile art. 123 lit. f) si g);
  h) Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Administratiei si Internelor, pentru prevederile art. 130.

  Art. 137.
  Anexa face parte integranta din prezenta ordonanta de urgenta
Sus In jos
http://www.Eonly.tk
 
Dispozitii Finale
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Eonly :: Scoala de soferi :: Pentru scoala de soferi :: Codul Rutier-
Mergi direct la: